Servicii

Un element foarte important a fi mentionat este faptul ca VETWORK DIAGNOSTIX este primul laborator privat din Romania autorizat pentru testare privind pesta porcina africana sau pesta porcina clasica si nu numai.

Asa cum am mentionat, pentru perioada ce urmeaza, se au in vedere atat autorizarea pentru un panel extins de teste moleculare, cat si autorizarea pentru testare serologica pentru care tehnologia este deja instalata in laborator si, deasemenea inceperea procesului de acreditare a laboratorului.

Tipurile de teste disponibile pentru sanatate animala

Tipurile de teste disponibile pentru siguranta alimentelor

In afara dotarii tehnice mai sus mentionate, pentru a oferi un suport cat mai bun clientilor sai, VETWORK DIAGNOSTIX a implementat un pachet software identic cu cele ce se regasesc in laboratoarele ce ofera deja tipurile de servicii mai sus mentionate, dar care nu functioneaza in regim de organizare privat.

In acest moment, toate funcţiunile laboratorului sunt active, indiferent daca este vorba despre diagnosticul de laborator, despre procesele si procedurile de logistica privind transportul si manipularea probelor, procesele de furnizare a rezultatelor catre clienti sau sistemele de raportare in general.

Vetwork Diagnostix a devenit membru APRIL - Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui