Despre noi

Compania VETWORK DIAGNOSTIX a fost infiintata in anul 2018 in TULCEA, intentionandu-se ca obiectul de activitate al acesteia sa fie in principal prestarea de servicii de testare de laborator in domeniul sanatatii animale si sigurantei alimentelor, beneficiari fiind producatorii de carne sau/si alte produse agricole.

Situatia prezenta a companiei / Activitate

Pentru inceput, VETWORK DIAGNOSTIX a intentionat si a obtinut autorizarea pentru desfasurarea activitatatilor de testare print tehnici de biologie moleculara, pentru o serie de parametrii privind sanatatea animalelor si siguranta alimentelor. Panelul actual de teste este unul limitat, reprezentand o prima intentie din partea VETWORK DIAGNOSTIX, dar urmeaza a fi extins in functie de necesitatile clientilor si de solicitarile acestora.

VETWORK DIAGNOSTIX dispune de un laborator de analize organizat in doua sectii, una pentru testare de biologie moleculara si o a doua pentru teste serologice. Pentru moment sectia pentru testare serologica nu este inca autorizata pentru functionare dar este complet echipata. Vom informa clientii in acest sens imediat ce si aceasta sectie devine functionala.

Dealtfel, este important a fi menţionat ca toate echipamentele, fie ca este vorba de cele pentru biologie moleculara REAL TIME PCR sau pentru tehnica automata ELISA, si care constituie dotarea tehnica a laboratorului sunt echipamente noi, unele dintre ele fiind chiar unice in Romania.

Cui ne adresam

VETWORK DIAGNOSTIX doreşte sa vina in intampinarea nevoilor oricăror producători sau procesatori de produse din carne sau alte produse agricole, a comerciantilor de orice fel sau a celor ce realizeaza activitati de export.

Vom incerca sa oferim serviciile noastre in conditii de maxima eficienta si flexibilitate, in conditii de calitate foarte buna si timp de raspuns foarte mic. Relaţia cu fiecare dintre clienţii nostri va fi analizata separat si stabilite proceduri de lucru individuale in furnctie de specificul si nevoile clientului, in functie de volumele de lucru sau frecventa.

Vetwork Diagnostix a devenit membru APRIL - Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui